Despre

Casa Galbena Sinaia

Living Casa Galbena

Casa Galbena este situata in cartierul Platou Izvor, intr-o zona linistita, in apropierea hotelului Mara, la aproximativ 150 de metri distanta de padure si de poienite. Aceasta este amplasata in apropierea numeroaselor magazine, a unui parculet, precum si in imediata vecinatate a unui centru de tratament balnear(la hotel Mara). Este locatia perfecta pt vacante, calatorii de afaceri sau un popas de o zi sau doua.

Unitatea de cazare a fost recent modernizata.
Aceasta ofera conditii excelente de cazare in 6 camere dotate cu: internet wireless, TV (care poate fi folosit ca monitor), mobilier modern de buna calitate, baie cu dus, incalzire centrala.
Capacitatea unitatii de cazare este de 12 locuri.

Dispune de: bucatarie utilata cu filtru cafea, cana electrica, cuptor cu microunde (aici se pot prepara: laptele, ceaiul sau cafeaua si se pot incalzi produsele alimentare), living spatios (poate fi folosit ca sala de conferinte, sala de mese, nu ca sala de discoteca) , TV (care poate fi folosit ca monitor), semineu, terasa cu gratar/gradina, loc de joaca pentru copii/legan, sala de mese, room service (la cererea clientului), frigider in unitate, parcare.
Livingul este pus la dispozitia turistilor doar in cadrul grupurilor organizate, contracost la intelegere cu proprietarii unitatii de cazare.
Daca doresc sa foloseasca gratarul turistii sunt rugati sa-si aduca lemne si carbuni.
Accesul cu animale este interzis!
Proprietarii unitatii de cazare isi rezerva dreptul de a selecta clientii.

Detalii cazare

In momentul facturarii se vor adauga la tarifele de cazare afisate, taxele de statiune.
Se elibereaza bon fiscal si factura.
Ziua de cazare incepe la ora 16 si indiferent de ora cazarii se incheie la ora 11.

Localizare

Pentru a ne localiza cu usurinta va rugam sa folositi urmatoarele coordonate GPS: n 453644708 , e 255382784.
In cazul in care aveti un GPS cu hartile actualizate recent puteti introduce direct: Casa Galbena Sinaia.

Rezervarea

Rezervarea se face cu achitarea unui avans, acesta poate fi retinut cu titlu de penalitate, conform legii in cazul in care anularea rezervarii nu este anuntata cu 3 zile inainte de inceperea sejurului.